Faq 

 

de sUmmit

Wat is The Self-love Summit?

 

Een stortvloed aan zelfliefde. Twee dagen lang delen de experts op het gebied van houden van jezelf hun kennis, terwijl jij in een compleet vrij in te vullen programma ontdekt wie je bent. En wie je kan worden. 
 

Wanneer en waar vindt The Self-Love Summit plaats?

 

The Self-Love Summit is op 3 en 4 september in de prachtige Hallen Studio's in Amsterdam. Op beide dagen is er een barstensvol programma waarin jij ontdekt welke vormen van zelfliefde jou effectiever en gelukkiger maken.
 

Hoeveel vrouwen komen naar de summit?

 

Er is plaats voor 450 vrouwen. Dat klinkt als heel veel, maar onze locatie heeft meerdere ruimtes en we zorgen voor een fijne stilteruimte om je even terug te trekken, mocht je dat nodig hebben.
 

Ik ben nog niet zo bekend met zelfliefde, is The Self-Love Summit iets voor mij?

 

Absoluut! Ben je op zoek naar kennis, verhalen van inspirerende vrouwen en wil je je ontwikkelen? Dan is The Self-Love Summit sowieso op dat perfect imperfecte lijf geschreven. Dankzij het uiteenlopende programma is de summit geschikt voor iedere vrouw die sterk en authentiek wil leven. Of je nou het woord zelfliefde voor het eerst gelezen hebt of al een eeuwigheid de liefde aan jezelf verklaart.
 

Wat moet ik meenemen naar The Self-love Summit?

 

Doe je scherm eens op zwart? Die persoon daar dus. Verder op zich niets. We zorgen voor genoeg pennen en papier om al je inzichten vast te leggen. En er is altijd water, koffie en thee beschikbaar. Hoewel een snack en lunch inbegrepen zijn, kan ‘t voor heel hongerige types verstandig zijn om iets extra’s mee te nemen. 

 

Is de summit alleen voor vrouwen? 

 

We vinden ’t heel belangrijk dat iedereen zich veilig voelt tijdens de summit. Daarom is The Self-Love Summit voor vrouwen en iedereen die zich identificeert als vrouw.

 

Is het allemaal heel spiritueel?

 

Ha! Nee. We zullen geen naakte maandans rond het kampvuur doen. Don’t worry. The Self-Love Summit wil juist laten zien dat zelfliefde zich niet beperkt tot zweverige Pinterest-quotes en met je ogen dicht op een matje liggen.  

Ik ben vegan/vegetarier/volg een ander dieet. Kan ik mee lunchen?


De lunch is compleet vegetarisch en deels vegan. Ook met andere veelvoorkomende diëten proberen we rekening te houden. Wil je zeker weten dat dit ook voor jou geldt, stuur ons dan even een e-mail.

Waarom geloven jullie zo in zelfliefde? 

 

Omdat we allemaal persoonlijk ervaren hebben wat zelfliefde voor een mens kan doen. En - niet geheel onbelangrijk - omdat er heel veel wetenschap achter zit. Mensen die meer aandacht besteden aan zelfliefde hebben minder stress, zijn productiever, kennen meer empathie en hebben minder last van neerslachtigheid en depressiviteit. Ben je al overtuigd?

Bieden jullie therapiesessies? 

Er zijn verschillende coaches aanwezig voor gesprekken. En bij de ‘THE BEST OF ME’ en ‘SELFLOVE OF MY LIFE’ tickets zit een coaching sessie van een half uur inbegrepen. Therapie is alleen weer een andere tak van sport. Daarom bieden we dit ook niet aan tijdens het event. De summit kan wel een goede aanvulling zijn op therapie, mocht je daaraan toe zijn. 

 

Kan ik BINNELOPEN bij de summit wanneer ik wil?

We raden je aan om de gehele summit aanwezig te zijn. Je wil geen woord van onze sprekers missen. Beloofd. 

Mocht dit niet lukken dan kun je tot 13:00 binnenwandelen. Er zal iemand bij de ontvangstbalie zijn om je te verwelkomen.

Kan ik de summit verlaten en later op de dag terugkomen?

Hoewel we niet kunnen voorstellen dat je ook maar iets wil missen, kan je op vertoon van je ticket tot 13:00 weer binnenkomen. 
 

Wat zijn de openingstijden van de Summit? 

Op 08:30 uur openen onze deuren en beide dagen start om 09:30 uur het programma. Tot 17:00 uur overspoel je jezelf met nieuwe kennis, waarna we tot 18:00 uur vooral de drankjes laten vloeien tijdens de borrel. Dit is hét moment om andere deelnemers a.k.a. honderden andere inspirerende vrouwen te ontmoeten.


Ik heb een vraag tijdens het evenement, wie kan ik bereiken?
De hele dag is het team aanwezig voor vragen. Je herkent ze direct. Schroom niet om ons aan te spreken. Voor vragen of gewoon voor een leuk gesprek. 

 

Waar blijf ik op de hoogte van het event?
Voor alle updates rond de summit moet je onze Instagram, Facebook en LinkedIn hebben. Maar check ook vooral onze Pinterest voor toffe inspiratie of onze eigen Spotify-playlist voor wat muzikale zelfliefde. Of schrijf je in voor onze update-mails.

LOcatie

Hoe is The Self-Love Summit te bereiken?

 

The Self-Love Summit vindt plaats bij De Hallen Studio's in Amsterdam. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de locatie prima bereikbaar. Pak tram 3 richting Zoutkeetsgracht en stap uit bij bushalte Kinkerstraat. Of pak tram 7 richting Slotermeer en stap uit bij bushalte Ten Katestraat. Vanaf beide haltes is de locatie zo’n 4 minuten lopen.

 

Er zijn beperkte parkeermogelijkheden in de omgeving. Hierom adviseren we iedereen om met het OV te komen. Met het OV ben je vanaf Station Sloterdijk of Amsterdam Centraal binnen 20 minuten bij de summit. 

Mocht je toch met de auto willen komen dan kan je parkeren in de parkeergarage onder de venue.  Een dagkaart kost 51 euro.

Ik kom niet uit Amsterdam. Waar kan ik overnachten als ik beide dagen aanwezig wil zijn?

 

Je kan je schoonheidsslaapje doen bij onder andere Hotel de Hallen, Pillows Hotel en Morgan & Mees. Of check via Airbnb of je iets leuks kunt vinden.

 

Hoe zit het met de toegankelijkheid van de locatie?

De begane grond van De Hallen Studio's is rolstoeltoegankelijk. We hadden graag een locatie gevonden die voor iedereen volledig toegankelijk is, maar er is helaas geen invalidentoilet en de bovenverdieping is ook niet rolstoeltoegankelijk. Je kunt dus wel door de hoofdingang naar binnen en ook naar de sprekers, workshops en selflove sessies. De stilteruimte is helaas niet toegankelijk.

Wil je toch komen (snappen we!) en zit je in een rolstoel? Zou je ons dan via een e-mail op de hoogte kunnen stellen? Dan kunnen we in gesprek gaan over wat we mogelijk kunnen maken! We hebben je er dolgraag bij en werken eraan om de volgende editie in zijn geheel toegankelijk te maken.

Ben je doof of slechthorend? Dan kun je tolkuren aanvragen door hier​ te klikken. Jouw tolk is uiteraard meer dan van harte welkom. Laat je het ons wel even weten via de mail?

Wat is het adres van The Self-LOve Summit?

 

Hannie Dankbaarpassage 18, 1053RT Amsterdam.

 
 

tIckEts

Wat is het verschil tussen de tickets?
 

Je vindt alle informatie over de perks van onze verschillende ticket op de ticketpagina. Daar kan je ze ook direct bestellen.  

 

Kan ik als ondernemer de BTW terugvragen op mijn ticket?

 

Ja, dat kan zeker. Ook kan je het ticket als kosten voor je onderneming afschrijven en er zo belastingvoordeel aan overhouden. Belangrijk hierbij is wel dat je profijt voor je onderneming kan onderbouwen met bv. het uitbreiden van je netwerk, leren over personal branding en voor jezelf opkomen op de werkvloer. Meer weten of het aftrekken van BTW? Klik hier.

Ik kan toch niet komen. Kan ik mijn geld terugkrijgen? 

 

Helaas niet. Je kunt je ticket wel doorverkopen via bijvoorbeeld TicketSwap of ons Facebook-event.

 

 

Kan ik mijn ticket doorverkopen?

 

Dat mag zeker. We adviseren je om dit te doen in ons Facebook-evenement of via TicketSwap.

Ik wil mijn ticket toch upgraden, kan dat? 

 

Een beetje extra zelfliefde voor jou? Good for you! Tickets kunnen in principe altijd geüpgraded worden. Hou er rekening mee dat er van ‘t ‘SELFLOVE OF MY LIFE’ ticket slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn. Stuur ons even een e-mail & let us upgrade ya!

 

Kan ik ook voor een dag een ticket boeken? 

 

Ja! Alhoewel we hopen dat je tijd kan maken voor beide dagen - The Self-Love Summit is een tweedaags event met een reden - snappen we dat dit niet voor iedereen haalbaar is. 

Daarom kun je ook dagtickets kopen.

sprekers & Workshops

Wie spreken er tijdens The Self-Love Summit? 

 

Sprekers zullen de komende tijd bekend gemaakt worden. Ken jij die ‘je moet haar gehoord hebben!’-spreker voor onze summit? Share the love. En tip haar via een e-mail naar ons.

 

Wat is het verschil tussen een workshop en een lezing?

 

Waar je in een lezing overspoeld wordt met inspirerende verhalen en kennis, leer je in een workshop actief een nieuwe skill. Uiteraard is er in de lezingen ook genoeg ruimte voor interactie. 

 

Hoe schrijf ik me in voor de workshops en lezingen?

 

Het is nog even wachten, maar zo’n maand voor de summit kan je je hier online voor inschrijven. Very important women met een ‘THE BEST OF ME’ of ‘SELFLOVE OF MY LIFE’ krijgen voorrang op inschrijving. 

 

Wat nou als ik een workshop of lezing toch niet leuk vind na inschrijving? 

 

Helaas kan je inschrijvingen niet meer wijzigen. Wel kan je onderling met een van de andere vrouwen proberen te ruilen. Dat is uiteraard geen probleem. Als je je halverwege de workshop toch niet helemaal op je plek voelt - om welke reden dan ook - loop dan vooral even naar de workshopleider om je gevoel te uiten. Zelfliefde gaat bovenal over je eigen grenzen aangeven. Wel is het belangrijk om hierbij één vraag te stellen: Vind je het niet leuk of ben je bang om de confrontatie op te zoeken? 

 

Ik wil spreker zijn tijdens The Self-Love Summit. Waar kan ik me aanmelden?

 

Tof. Vul dan hier het formulier in!

 

Ik wil een workshop geven tijdens The Self-Love Summit. Waar kan ik me aanmelden?

 

Tof. Ook daar hebben we een formulier voor. Die vind je hier.

 
 

partnerships

Ik werk voor een merk en zou graag bijdragen aan The Self-lOve Summit. 

 

Leuk! We hebben verschillende mogelijkheden voor partnerships en sponsoring. Stuur ons even een e-mail, dan denken we graag mee.

Nemen jullie mensen aan? Ik wil meedoen aan The Self-Love Summit.

 

Als nieuwe organisatie kunnen we zeker mensen gebruiken. Stuur je CV met een motivatie naar ons toe door hier te klikken.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?
 

Stuur dan even een mailtje naar ons door hier te klikken - we helpen je graag!

Ik zou graag als pers aanwezig zijn bij The The Self-Love Summit.

 

Er is een beperkt aantal perskaarten beschikbaar. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

 

Send me some (self)love letters

The Self-Love Summit is – net als jij – nog in ontwikkeling. Blijf op de hoogte van alle updates.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • Pinterest - White Circle

the self-love summit

 

The Self-Love Summit is Nederlands meest nuchtere zelfliefde organisatie. Voor vrouwen met ballen in plaats van kristallen.

meer wetEn?

Pers

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Contact

Fotografie: Favori, Withlouphotography

Webdesign: Alina Doll

© 2019 - 2020 The Self-Love Summit